Wayward Dressage

Captain America Thrill

Nimi: Captain America Thrill, "Mietinnässä!" Rekisterinumero: VH19-031-0173
Rotu: Suomenpuoliverinen Omistaja: Wayward, Siguri (VRL-11290)
Sukupuoli: Ori Kasvattaja: Thrillium, Veera R. (VRL-10735)
Syntynyt: DE, 24.04.2017 (0v, satunnainen) Koulutustaso: ko: GP, re: 90 cm
Säkäkorkeus: 168 cm Painotus: Kouluratsastus
Väri: Rautias Suku: 2-polvinen

Kuvat © scirlin | VIRTUAALIHEVONEN

Meillä oli hevonen, Rosetta Thrill, ja hieno hevonen se olikin! Kasvattaja oli tehnyt hienoa työtä tamman kanssa, minkä vuoksi pystyin hyvillä mielin ottamaan yhteyttä häneen ja kysymään, olisiko heillä tarjota tallillemme toista koulutaituria. Olin liikkeellä hyvään aikaan, sanoi kasvattaja, sillä Passion Flow oli viimeisillään, ja sen varsa syntyisi maailmaan aivan näinä päivinä. Varsa olisi emän viimeinen, kun taas isä oli ensikertalainen. Tamman varsat olivat kaikki menestyneet erinomaisesti kouluradoilla, joten odotukset olivat korkealla, mutta uuden isän periyttäminen niin luonteen kuin taidon puolesta oli suuri kysymysmerkki. Uskalsin kuitenkin ottaa riskin, ja niin alkoi varsomisen odotus. Mielessäni olin ajatellut meille emän kaltaisen mustan tammavarsan, mutta ruunikko ori kelpasi aivan yhtä hyvin!


i. Cheat Code 5318
FWB, rn, 166cm
KTK-II
ii. Con Artist
-
iii. Achillez
evm
iie. Baltica
evm
ie. Kiss de Vill
-
iei. O'Neill
evm
iee. Kiss Goodbye
evm
e. Passion Flow
FWB, m, 168cm
-
ei. Blue Nash
KRJ-II, YLA3, KRL-III
eii. Focus Ottom
evm
eie. Purple Loving
evm
ee. Doble Cola
KRJ-II
eei. Recko
evm
eee. Dream Cola
evm

i. Sukuselvitys tulossa.

e. Sukuselvitys tulossa.

00.00.0000 o. Nimi i. Nimi
00.00.0000 o. Nimi i. Nimi
00.00.0000 o. Nimi i. Nimi

KRJ-sijoituksia 0 kpl

07.05.2017 Päiväkirjamerkintä - Kirjoittanut: Tallin omistaja (Siguri)

Ceelle piti keksiä nimi. Ori kulki toistaiseksi vain koodinimellä "Cee" isän nimen ensimmäisen kirjaimen mukaan. Koska olimme olleet kasvattajan kanssa tiiviisti yhteydessä ennen varsan syntymää, halusi hän kysyä mielipidettäni varsan nimen suhteen. Hetken aikaa olin jo innoissani, kunnes olin istunut kolme päivää kynä kädessäni tyhjän paperin edessä, enkä ollut saanut mieleeni yhtäkään kelvollista nimiehdotusta.

Oli kahden asian yhteensattuma, että Cee lopulta sai nimensä. Elokuvissa pyöri Marvelin Guardians of the Galaxy 2, eikä sen mainoksilta voinut välttyä. Jopa minä, jolle Marvelin tuotanto oli vierasta, tutustuin aiheeseen hieman. Myös naapurini nuorin poika oli innostunut kyseisestä maailmasta, ja eräänä päivänä hän tuli esittelemään minulle uutta (ikivanhaa) konsolipeliään: Captain America in: The Doom Tube of Dr. Megalomann. Ja silloin kipinä iski; olin miettinyt isän nimeen liittyvää peliteemaista nimeä, ja siinä se tuli.

Jo samana iltana laitoin kasvattajalle viestiä, ja hän vastasi myöntävästi ehdotukseeni. Näin Captain America Thrill sai nimen, ja minä jäin odottamaan innoissani sitä päivää, että ori pääsisi muuttamaan meille Waywardiin!